ESPRIT CAM СИСТЕМА

ESPRIT е високопроизводителна, широкоспектърна CAD/CAM система за управление на пълната гама от машини с ЦПУ. Софтуерът обхваща всички приложения на металорежещите и металообработващите машини.

2-22 ОСНО СТРУГОВАНЕ

2–22 axis turningНезависимо дали търсите CAM софтуер, който да подобри традиционните стругови операции – от груба обработка, до нарязване на резби и финишна обработка – за по-бързи и по-точни резултати, или търсите как да максимализирате производителността на вашата инвестиция в многоосни стругови центри, ESPRIT е най-доброто решение за Вас.

2-5 ОСНО ФРЕЗОВАНЕ

2–5 axis millingESPRIT е лесен за използване при прости операции, но в същото време има възможност да се справи и с най-сложните фрезови операции. Независимо дали програмирате 2 1/2 осни или 5 осни детайли, ESPRIT Ви предлага мощен и лесен за употреба CAM софтуер, от който имате нужда.

2-5 ОСНА ЕЛЕКТРОНИШКОВА ЕРОЗИЯ

2–5 axis wire EDMНезависимо дали използвате вашата нишкова ерозия за малки серии детайли с висока точност или за големи серии детайли, Вие искате максимално да повишите ефективността на вашата инвестиция. Многократно опростете процеса на програмиране на детайлите, значително подобрете точността и намалете големината и сложността на вашата G-код програма като се доверите на ESPRIT.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ СТРУГОВО-ФРЕЗОВИ МАШИНИ, ПРОГРАМИРАНЕ НА B-ОС

многофункционални стругово-фрезови машини, програмиране на B-осМногофункционалните стругово-фрезови центри имат огромен потенциал за възвръщане на вашата инвестиция, но в същото време носят със себе си и огромни предизвикателства за програмиране на детайлите заради тяхната сложност. ESPRIT е правилния CAM софтуер, който може да се окаже ключов фактор в програмирането на такава многофункционална машина. ESPRIT е критичен избор, който ще определи високата продуктивност на вашата инвестиция.

ВИСОКОСКОРОСТНА 3 И 5 ОСНА ОБРАБОТКА

High-speed 3- and 5-axis machiningESPRIT е автоматизиран, надежден и лесен за употреба високоскоростен 3 осен и 5 осен CAM софтуер. Използвайки знанието за обработка на материалите, остатъчния материал, интегрираната симулация и проверка ESPRIT предоставя бърз, безопасен и надежден CAM софтуер за голямо разнообразие от 3D операции.

Високата ефективност и възможности на ESPRIT включват обработка на всякакъв вид геометрия на детайла (Solid, Surface или Wireframe), универсалните постпроцесори генерират G-код буквално за всяка машина, която е на пазара, възможността за симулация и проверяване на програмите дава оптимално качество и цялост на детайла. ESPRIT е 100% съвместим с Windows и предоставя удобна и позната среда за максимална продуктивност.