ERP & CRM с отворен код за Бизнеса

ERP & CRМ с отворен код за бизнеса

(подходящо за големи, малки и средни предприятия)

Един уеб пакет за управление на целия ви бизнес

Цялостен пакет

  • Активирайте само функционалността, която Ви трябва: Каквато и да е нуждата за вашето управление на бизнеса (продажби, човешки ресурси, логистика, склад, фактуриране, счетоводство, производство, маркетинг и т.н), можете да настроите приложението да отговаря на вашите нужди.
  • • Забравете за повторно набиране на информация във вашата информационна система: Интеграцията между функциите / модулите е готова при покупка, така че дори и без персонализиране, потребителите веднага са готови да работят.
  • Обновете по всяко време: Обновяването към нови версии е интегрирано, така че можете да обновявате по всяко време до най-новата версия, независимо от текущата Ви версия, без да губите никакви данни. Потребителите винаги могат да се възползват от най-новите функции и иновации.
  • Разширете приложението базирано на вашия растеж: Техният онлайн пазар е на разположение за всички разработчици и организации, за да служи като централизиран маркет на стотици външни добавки (add-ons), разработени за подобряване на приложението за всяка конкретна нова нужда. Можете сами да разширите възможността за вашето приложение без никакъв опит в програмиране. Можете да използвате помощника за създаване на модули или да направите персонализирана разработка, ако това не е достатъчно.

Dolibarr, easy to use ERP CRM software for business

БСОК (Безплатен Софтуер с Отворен Код) модел

  • По-конкурентно решение: Благодарение на техния отворен код и безплатния модел, няколко хиляди разработчици, тестери, преводачи и крайни потребители работят по проекта. Ето защо е възможно винаги да бъдете начело на иновациите.
  • Най-лесният ERP и CRM на пазара: Моделът с отворен код им позволява да имат много голяма база за крайни потребители, така че да могат да подобрят потребителския интерфейс базирано на многобройни реални отзиви и приноси на реалните потребители. Това е важен фактор, поради който Dolibarr стана толкова удобен за работа.

Мултидистрибуционен модел в богата екосистема

  • Инсталирайте приложението там, където искате: Можете да инсталирате и използвате Dolibarr като самостоятелно локално приложение или онлайн на мутуализирана, посветена или виртуална машина, за да го използвате отвсякъде и от всяко устройство.
  • Предлага се на всички платформи: Софтуерът се предлага под различни форми: От пакети за автоматично инсталиране, които инсталират Dolibarr и всички предпоставки без нужда от технически познания, от стандартната дистрибуция, работеща на всички операционни системи и PHP архитектурата (Windows, Mac, Linux). Dolibarr е достъпен за използване не само като on-prem приложение, но и като SaaS приложение готово за използване с интегрирани Облачни услуги.
  • Богата екосистема от партньори: Тъй като това е софтуер с отворен код, можете да разчитате на всяка компания работяща с отворен код, да Ви помогне или да извърши персонализирана разработка, ако имате нужда от това.

Features

CRM / Продажби

Човешки Ресурси (HR)

CMS / Уебсайт / Електронна търговия / ТНП

Продукти и Склад

Финанси и Фактуриране

Маркетинг

Продуктивност

Интеграция / Разработване

Изтеглете още плъгини / добавки на …

DoliStore, official market place for Dolibarr ERP CRM

Или намерете партньор за разработка по поръчка …

Dolibarr partner companies