Rapid Progress Ltd. – The CAD/CAM Expert company, presents a new extension to ESPRIT CAM

Рапид Прогрес ЕООД с гордост представи функционалностите на своите новоразработени приложения за ESPRIT CAM System под търговската марка на CAD / CAM Expert Apps пред индийска аудитория. Компанията направи онланй презентация за екипа на ESPRIT India и седем от местните дистрибутори.

По време на презентацията бяха показани инструменти,  които значително разширяват платформата esprit и в същото време добавят стойност към решението

CAD / CAM Expert Apps е допълнение към ESPRIT CAM System и използва пълната мощност на вградените библиотеки на програмата. До момента Рапид Прогрес е създал пет инструмента, но още такива очакват да бъдат пуснати на пазара. Целта на компанията е да разшири света на програмиста, да го слее с изкуството и да направи обработката по-забавна със своите приложения ImageTo2D и ImageTo3D. Също така да помогне на собствениците на лазер и плазма с Nesting Pro, като същевременно предоставя на собствениците на предприятията мощен инструмент за изчисляване на производствените разходи Part-Cost-Price.

Part-Cost-Price AddIn

AddIn-Cost-Price AddIn е софтуер за оценка на разходите за изчисляване на производствената цена на машинно обработена част и генериране на оферта или пълен отчет за извършената дейност. Приложението се основава на метод на ценообразуване, който определя цената въз основа на пълните производствени разходи . Този метод елиминира загубите, като позволява да се предприемат подходящите стъпки в целия процес на ценообразуване.

Ключовите елементи на това решение са:

Автоматично изчисляване на обем и тегло на части и наличности
Мениджър материали и цена
Мениджър машини и цена
Мениджър захвати и цена
Мениджър труд и цена
Изчисляване живот на инструмента
Отчет за инструмента и цена
Отчет за експлоатация и цена
Валути
Директна връзка към ESPRIT Tool и F&S Manager
И други

Индийската аудитория беше изненадана от лекотата на работа с инструментите и техните функционалности, които дават нови възможности в системата ESPRIT CAM. Дистрибуторите на ESPRIT в Индия пожелаха да включат CAD / CAM Expert Apps в своите оферти, за да дадат предимство на целия пакет ESPRIT пред конкурентните продукти.

Отзивите на уебинара бяха повече от положителни – „Беше много полезно, всяко производство се нуждае от това решение“, „Наистина е добър продукт, необходим на пазара“, „Страхотни функции“!

Връзка с Нас

Rapid Progress Ltd ще отговори любезно на всички въпроси относно CAD / CAM Expert Apps на:

info@cadcam.expert

Останете на честотата на Рапид Прогрес, защото новите приложение предстоят. В следващите месеци компанията се готви да пусне оптимизатор на скоростта на подаване, нови интуитивни 3D CAD инструменти, 3D разкрой, автоматично оразмеряване, осцилиращо фрезоване и други.

LinkedIn0