Surveys – Delibarr – BG

Можете да създадете анкети, за да определите най-добрата дата за среща, да гласувате за даден въпрос или всяка друга тема. Могат да бъдат активирани няколко опции като получаване на имейл за всеки глас, писане на коментари, публично или частно гласуване.

Създайте анкетата и добавете въпросите, които искате да зададете

Изберете най-добрия тип анкета, отговаряща на нуждите ви (анкета за дата, за да изберете различни дни / часове в календара, или гласуване / стандартна анкета, за да направите списък с въпроси, които могат да бъдат отговорени с да или не). Определете заглавието, крайната дата и описанието, което ще бъде показано на публичната или частната страница на анкетата. Създайте колкото се може повече въпроси / отговори.

За всяка анкета изберете между няколко опции като:
– Получавайте имейл за всеки глас.
– Позволете на избирателите да добавят коментари в анкетата.
– Позволете на избирателите да видят или не гласуването на други хора.

Модулът ще ви даде URL адрес, за да може хората да гласуват с всеки браузър …

Помолете вашите служители, колеги или партньори да гласуват

Изпратете създадения линк за анкета по имейл или поставете връзката към анкетата онлайн на вашия уебсайт, за да могат хората да гласуват и може би да публикуват коментари. Всичко това само с няколко кликвания.

Можете също да използвате модула за масово изпращане на имейли на Dolibarr, за да информирате вашите контакти за наличността на анкетата!

Прочетете и изтеглете резултатите от анкетата

В крайна сметка можете да администрирате вашите анкети, да четете, изтегляте и анализирате резултатите от тях.

Изтеглете всички свои анкети, затворени или отворени. Намерете обобщение на гласовете и подробности за всеки избирател, прочетете коментарите. Затворете или отворете анкета по всяко време.