Employees and Users – Dolibarr – BG

Създайте акаунти за служители / потребителски

Създайте потребителски акаунти за вашите служители (вътрешни потребители) и / или за вашите клиенти, доставчици или партньори (външни потребители). Създаването на акаунт за вашите служители ще им позволи да имат достъп до данни в Dolibarr и да взаимодействат върху всички активирани функции като трети лица, бизнес документи и всякакви модули според техните разрешения

Създаването на потребител изисква само запазване на име, вход и парола. Могат да бъдат зададени много други опции и данни, като неговата длъжност, пол, бележки, прикачване на външни файлове, състояние … потребителски цвят също може да бъде зададен, така че да можете лесно да идентифицирате потребителски събития в модула за дневен ред.

Дефинирайте йерархията на вашите служители / потребители

Задайте йерархията на вашите служители, така че при попълване на заявки за отпуски или отчети за разходите надзорният орган на служителя ще бъде информиран за валидиране на заявката.

Определете почасова ставка за всеки от служителите

Определете почасова ставка за всеки служител, така че ако те използват графика, тяхното прекарано време ще бъде преобразувано в стойност във вашата валута. Ако използвате модула за проекти, ще можете да видите разходите за време, прекарано от вашите служители, като част от рентабилността на вашите проекти.

Задайте потребителска електронна поща и корпоративен имейл подпис

Записването на имейл на картата на потребителите ще позволи на тези потребители да изпращат имейли от Dolibarr. Подписът им ще бъде показан във всеки имейл, изпратен от Dolibarr.

Задайте разрешения на вашите потребители или групи

Можете да попречите на потребителя да има достъп до функциите на Dolibarr и поверителни данни, определени базирано на потребителските разрешения в раздела разрешения на потребителската карта.

Ако имате много потребители, създайте групи, определете разрешения за групите и присвойте потребители на тези групи.

Персонализирайте дисплея за всеки потребител

Всеки потребител може да персонализира средата си, включително език, тема, входна страница, също така и табло за управление.

Оставете искания, отчети за разходите, разписания

В зависимост от активираните приложения и разрешенията, потребителите ще имат възможност да създават заявки за отпуски, отчети за разходите или да създават разписания. Искане за отпуск и отчетите за разходите, ще трябва да бъде одобрено от надзорен орган, който ще бъде информиран по електронната поща, когато се появи чакащо искане за отпуск или отчет за разходите.

Повече информация за това как да управлявате потребители, групи и разрешения за този видеоклип