Connectivity and Interfaces – Dolibarr – BG

LDAP

Използвайте свой собствен LDAP сървър, така че вашите потребители ще споделят една и съща парола. Или използвайте повторно данни във вашия LDAP, за да създадете потребители в приложението. Синхронизирайте потребителските данни в посока по ваш избор.

Онлайн Разплащателни Услуги

Използвайте модулите за плащане (например Paypal, Stripe, Paybox, …), за да предложите на клиента си интерфейс, за плащане на фактурите си онлайн. Можете също така да включите връзки за плащане в изпратения си имейл автоматично. Dolibarr също е готов за SCA (Силно удостоверяване на клиента).

SMTP

Определете SMTP свойствата на вашия SMTP доставчик на хостинг услуги, така че вашите имейли ще бъдат изпращани чрез вашата собствена платформа за доставчици на електронна поща. Всички имейли, които изпращате, също се показват във „Изпратено“ на вашата електронна кутия.

Google

Интегрирайте услуги на Google като Google Карти, Google Контакти, Google Календар и други с помощта на външни модули.

eCommerce

Инсталирайте външни модули, за да синхронизирате вашата ERP с вашата платформа за електронна търговия (като Prestashop, Magento, WooCommerce, …)

Интеграция на Компютърна Телефония (CTI)

Използвайте общия модул clickToDial, за да се обадите на партньорите си с обикновено щракване върху вашето приложение. Входните обаждания могат също да бъдат настроени, за да отварят директно клиентска карта с помощта на външни модули.

One Time Password (OTP) or 2-Steps Authentication

Добавете функции за поддръжка на OTP или двустепенна автентификация с помощта на системи като Google Authenticator. Няколко добавки са налични на пазара Dolistore

RSS

Интегрирайте външния RSS в таблото си за управление.

и още конектори …

Намерете много външен модул на пазара на Dolistore, за да интегрирате любимите си външни услуги във вашия CRM и ERP, като имейли, SMS, интерфейс на банки, генериране на правни документи …