Оптикс АД и Рапид Прогрес поставиха начало на своето партньорство

Функционалностите на ESPRIT намериха приложение в производствените процеси на Оптикс АД.  Създадена през 1998 г. като 100% частно дружество, ОПТИКС е специализирана в конструирането и производството на оптични, оптикомеханични и оптикоелектронни възли и изделия с военно и гражданско предназначение. Като прилага компетентно съвременните технологии, ОПТИКС извършва целия производствен процес – от проектиране и реализиране на прототипи до серийно производство на елементи, възли и уреди.

Производството отговаря на всички изисквания на европейските и световните стандарти – DIN, MIL, ISO, BS. Съвременният дизайн, ергономичността и високите технически характеристики на изделията, произвеждани от ОПТИКС са съпоставими с най-добрите световни образци и предизвикват основателен интерес от страна на водещи фирми в оптичния, медицинския и отбранителния браншове.

С въвеждането на ESPRIT CAM от компанията заявяват твърдите си намерения да продължат да оптимизират своята продуктивност и да разширят пазарите си в България и Европа.

LinkedIn0