Ванико ООД и Рапид Прогрес развиват сътрудничеството си

Рапид Прогрес има удоволствието да обяви своя следващ значим партньор в лицето на фирма Ванико ООД, която инвестира в технологиите на ESPRIT CAM. Дружеството е създадено през юли 1992 година от трима машинни инженери. Основна дейност на компанията е производство на детайли, машинни възли, машини, проектиране и изработка на инструменти (пресформи, шприцформи и щанци), проектиране на технологии и технологично оборудване, термична обработка.

С официалното откриване на своя машиностроителен завод на 4-ти  юли 2008 година фирмата прави още една решителна стъпка към утвърждаването си като сериозен и надежден бизнес партньор.

Следваща важна стъпка по пътя си на развитие бе направена на 26-ти ноември 2015 година с откриването на Център за професионално обучение, разширение на производството и нова административна сграда.

Днес персоналът на компанията е над  200 служители, хора с богат опит, мотивация и образование. Това ѝ позволява да бъде гъвкава и прецизна при изпълнение на поетите ангажименти към клиенти и да увеличава непрекъснато обема на производство. Ръководството на компанията вярва, че внедряването на ESPRIT ще улесни значително този процес.

LinkedIn0